Gość fricozoid Opublikowano 17 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2006 Witam, posiadam nissana n 16 z 2002 roku, kupilem sobie nastepujacy zestaw glosnomowiacy do samochodu: http://img267.imageshack.us/img267/5440/zestawim9.jpg sony eryk bluetooth mam takie pytanko, wie ktos moze jak to zaistalowac (jakies linki)? nie wiem za bardzo jak zdjac ten plastik ze slupkow i konsoli oraz gdzie znalezc jakies zasilanie . jak nikt nie dysponuje czyms podobnym to prosze o polecenie jakiegos warsztatu w Olsztynie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mitch Opublikowano 17 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2006 Jak plastiki ze słupków zdjąc - nie mam pojęcia. Choc z dotychczasowego doświadczenia delikatnie bym je odciągnął , pewnie są na zatrzaski. Co do zasilania - podepnij pod te z radia. I pamiętaj o właściwym podpięciu zasilania, tak, by po wyłączeniu zapłonu wyłączał zestaw (chyba, że prowadzisz rozmowę, to wtedy włączony jest do momentu zakończenia rozmowy). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fricozoid Opublikowano 18 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2006 ech chyba wole dac 50 zl i isc do jakiegos warsztatu... :// potem szef mnie by zabil jakbym mu zwalil samochod Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.