Gość mazg Opublikowano 17 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2006 no właśnie, czy konieczna wymiana czujnika (razem z pompą? czy osobno....) czy też zdarza sie że cos tam w plastiku sie zatnie i wystarczy pływaczek obejrzć i naprawić. czy ktoś dłubał juz w zbiorniku? Zacięcia niby pierdółki ale jeśli zwisnie na 1/3 a tam będzie prawie sucho..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość alexwa Opublikowano 18 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2006 Rozbierałem taki czujnik i u mnie pomogło wyczyszczenie ślizgacza, ale niestety nie uratowałem czujnika rezerwy. Z tego co wiem to kupuje się komplet razem z pompą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mazg Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Rozbierałem taki czujnik i u mnie pomogło wyczyszczenie ślizgacza, ale niestety nie uratowałem czujnika rezerwy. Z tego co wiem to kupuje się komplet razem z pompą. Wymieniłem na inny, używany i jest to samo, raz rezerwa, raz nieco ponad, raz 1/3 a paliwa 3/4 w zbiorniku. czy do 3 x sztuka?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klonek Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2009 mazg mam plywak o nr 221 824/041/001 , 25060 71J00 jesli by pasowal i jestes zainteresowany to na pw prosze plywak sprawdzony dziala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość okraglaczek Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2009 A moze masz to? http://forum.nissanklub.pl/index.php?showtopic=40479&view=&hl=&fromsearch=1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.