Gość konopnicki Opublikowano 18 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2006 Witam. Mam taką małą zagwostkę! Jak kupowałem swoja primerę w sierpniu to przy jeżdzie próbnej na autostradzie maksymalnie mogłem jechać do 180km/h Teraaz na tej samej autostradzie próbowałem pedał do deski i jechał mi troche ponad 160km/h Czy np temperatura powietrza i wilgotność maja wpływ na to o czy pisze? Tak sobie to tłumaczę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bankroot Opublikowano 18 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2006 może w sierpniu jechałeś z wiatrem a teraz pod ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 18 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2006 pewno przepływomeirz powietrza wymaga wymiany... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość konopnicki Opublikowano 18 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2006 Przepływomierz był wstawiany nowy w serwisie Nissana , jak kupowałem auto w sierpniu. Chyba mało prawdopodobne, ze sie mógł zepsuć. [ Dodano: Sro 18 Paź, 2006 21:36 ] Pytałem o to w serwisie, to powiedzieli mi, bym najpierw wymienił filtr paliwa i zatankował dobre Paliwo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość j_jasiu Opublikowano 19 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2006 Witam. Mam taką małą zagwostkę! Jak kupowałem swoja primerę w sierpniu to przy jeżdzie próbnej na autostradzie maksymalnie mogłem jechać do 180km/h Teraaz na tej samej autostradzie próbowałem pedał do deski i jechał mi troche ponad 160km/h Czy np temperatura powietrza i wilgotność maja wpływ na to o czy pisze? Tak sobie to tłumaczę. Powyjmuj graty z bagażnika to ci pojedzie szybciej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zient Opublikowano 19 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2006 podobno zimne powietrze zawiera wiecej tlenu i lepiej sie spala, stad zreszta wynalazek intercoolera. W lecie osiagi sa zawsze zauwazalnie gorsze, byc moze w dieslu jest to jeszcze bardziej odczuwalne. Z tego co piszesz u Ciebie w sierpniu bylo lepiej. W lecie ciagnal lepiej, wiec temperatura mogla miec wplyw raczej odwrotny. Na moc silnika moze miec tez wplyw paliwo. mimo ze testy nie zawsze to wykazuja (jakis czas temu Auto Swiat sprawdzil na hamowni ze nie ma roznicy w mocy przy roznych paliwach), po wlaniu do turbodiesla rodzicow (opel astra 1,7) 'lepszego' diesla z BP czuc znaczny wzrost mocy, poza tym silnik pracuje rowniej i ciszej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.