Gość kdd111 Opublikowano 18 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2006 Witma mam takie pytanko jak wymontować postojowki z mojej almery n16 2000 r. próbowalem i kombinowałem cięzko się tam dostac co proponujecie może macie jakiś rysunek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny38 Opublikowano 18 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2006 Witma mam takie pytanko jak wymontować postojowki z mojej almery n16 2000 r. próbowalem i kombinowałem cięzko się tam dostac co proponujecie może macie jakiś rysunek Jeżeli masz na myśli żarówki to trzeba je przekręcić z całą oprawką nie pamiętam w prawo czy w lewo ale napewno nie ma żadnego problemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kdd111 Opublikowano 18 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2006 kurde coś niemoge :evil: [ Dodano: Sro 18 Paź, 2006 16:32 ] przyokazji jakie postojówki tam wchodzą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Albin Opublikowano 18 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2006 wchodzą tam "bezcokołowe 5W" ja to je odkręcam przy pomocy śrubokręta - zapieram i pod wpływem dźwidni obraca się oprawka (chyba na 99 % w prawo ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kdd111 Opublikowano 18 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2006 a nie przypadkiem w5w ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Albin Opublikowano 18 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2006 może ale są mega typowe więc do kupienia na każdej stacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.