Gość klajgus Opublikowano 18 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2006 Witam. Mam problem,wycieka mi płyn chłodniczy chłodnica sucha i pompa tez,a pod almerka rano widzę ze jest plama ,i teraz pytanko wymieniał juz ktoś pompę w N 15 ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość B12 Opublikowano 19 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2006 Witam. chłodnica sucha i pompa tez Jak leci z pompy, to z otworka, który właśnie do tego służy - jest pod wirnikiem. Ten wyciek się objawia różnie - może np. cieknąć dopiero po zgaszeniu silnika, gdy stygnie. Robota w miarę prosta, można to zrobić nawet od góry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny38 Opublikowano 19 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2006 Witam.Mam problem,wycieka mi płyn chłodniczy chłodnica sucha i pompa tez,a pod almerka rano widzę ze jest plama ,i teraz pytanko wymieniał juz ktoś pompę w N 15 ??? Pamiętam żę w N15 płyn lubiał sobie uchodzić z poluźniającego się węża który znajduje się nad alternatorem. To często opisywana w publikacjach usterka tego modelu. Sam miałem ten problem i kilkakrotnie dociągałem cybant. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.