Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

Spinki w tylnej polce P10

Gość misiek_83

Rekomendowane odpowiedzi

Cze wszystkim.Nie wiedzialem gdzie umiescic ten post,wiec wrzucam tutaj.Przy demontazu tylnej polki w P10(wymiana glosnikow)polamalem te spinki ktore sa przy polce filcowej.Dokladnie znajduja sie pod szyba.Problem w tym ze zostaly one w blaszy i nie moge ich wyciagnac.Zna ktos jakis dobry sposob na to??Probowalem kombinerkami ale sobie odpuscilem,poniewaz w razie wyciagniecia badz osuniecia sie prawdopodobnie rozbije szybe :? Strasznie zle jest to zrobione,w zaden sposob nie mozna sie dostac do spinek od strony bagaznika.Taka pier**la ale mam nadzieje ze kogos zainteresuje.Jakbym wiedzial ze bedzie z tym tyle problemu,nigdy bym sie za to nie zabieral :sad: Pozdrawiam

one łatwo wychodzą jak sie je podważa od dołu i przy okazji ściska przy blasze. ja tez je połamałem kiedys, ale przez długi czas jezdzilem bez nich, nawet teraz mam tylko 2 i nie ma zadnych problemów z brzęczeniem. myśle ze jak mam naprawde duze prolemy z ich wyjęciem to to zostaw i umocuj tylko na te za oparciami kanapy.

Pozdrawiam

Ja miałem ten sam problem w mojej p10.Chciałem sie dostać do głośników w półce, a że nie wiedziałem jak jest ona mocowana, więc oczywiście urwałem wszystkie zapinki.

Rozwiązałem ten problem w następujący sposób: zaznaczyłem sobie w półce miejsca w których pod spodem jest otwór w karoserii po spince, wykonałem otwór w półce i w to miejsce założyłem kołki ( te szare, które są w bagażniku do mocowania tapicerki. dodam jeszcze że założyłem te dużę).Wygłąda to nieźle i spełnia swoją role , tzn.żadnych odgłosów z tylnej półki.

Pozdro

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...