Gość marx1 Opublikowano 19 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2006 Witam . Musiałem sprzedać swoją Primerkę teściowi teraz mam zamiar kupić almerkę z lat 96-2000 Więc mam prośbę jesli masz jakies spostrzeżenia i uwagi co do tego modelu na co zwrocić szczegolną uwagę to będę wdzięczny za pomoc Aha pracuję i mieszkam w Irlandi więc Almerka bedzie miała kierownicę z prawej strony nie wiem czy czymś poza ty się różni ale na wszelki wypadek piszę Chętnie odpowiem na pytania ziązane z pracą i życiem w Irlandii:) Pozdrawiam Marcin m_stepien@interia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
INC Opublikowano 19 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2006 czemu zakladasz 50 temat o tym samym zamiast poczytac forum ?? w ciagu ost tygodnia takie tematy to juz chyba 4 byly... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pron! Opublikowano 19 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2006 Nie ma co, w kółko te same pytania... ludzie się za wygodni zrobili Wyszukiwarka wyrzuca pełno tematów o tym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.