Gość Adamo102 Opublikowano 19 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2006 Chyba czeka mnie wymiana łożyska koła prawy przód :sad: . Przy 40 km/h słychać wyraźne stukanie w kole, nasilające się przy skrętach. Potem wszystko milknie a w okolicach 60 km/h słychać ładne huczenie. Przy wyższych prędkościach nie ma żadnych niepokojących odgłosów. Czy to na pewno łożysko? Robiłem też właśnie przegląd techn. - nic nie wyszło. W sklepie polecają łożyska Kanaco za 140zł, SKF-130zł, i jakieś za 100 zł. Wezme jeszcze mechaniora na przejażdzkę. Co radzicie? Almerka ma 164 tys. km. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukas.nis Opublikowano 19 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2006 jakieś za 100 zł. Nie kupuj tego :!: to jest pewnie JC (u siebie w sunnym 3 miechy na takim jeżdziłem i huczy od nowa :? ) dołóż parę zł. i kup lepsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Maniek-ol Opublikowano 19 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2006 SKF jest jednym z wiodących. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.