Gość milo Opublikowano 19 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2006 Tak tak wiem co powiecie - NIE MA :-))) a ja powiem SĄ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: http://www.pitroadm.com/public/PAL%20LED/newpage1.htm jak było to out jak nie to prosze bardzo :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek Opublikowano 19 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2006 powiem, że dla mnie to wiejsko wygląda i tylko szpeci N15 (zresztą wogóle nie lubie tych lamp ala Lexus czy innych z diodami) ale to moje zdanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość klajgus Opublikowano 19 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2006 mi sie bardzo podobają,ciekawe kiedy będą w europie?? a propo lamp,mam tylne sprzed liftu,a podobają mi sie te po, można je przełożyć?? (chodzi mi o mocowanie itd.) i jakie to by były koszty?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Polak Opublikowano 19 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2006 Jak bedziesz takie milo widzial w Polsce albo Niemczech to daj znac:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasiu Opublikowano 20 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2006 Co do lamp powyżej to nie bardzo są lexsusowe, ale te poniżej to http://forum.pulsar.org.au/attachment.php?...mp;postid=84896 http://forum.pulsar.org.au/attachment.php?...mp;postid=85294 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zell Opublikowano 20 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2006 jakie to by były koszty?? tak jak widać na stronce, powiem, że 100 yenów to lekko ponad 3 złote, więc z M-SPL LED tail lamp 102.900 yenów - oddajesz swoje lampy 139.650 yenów - kupujesz lampy 42,000 yenów - opcja: dodatkowo opłata za to, że kierunki też są LEDowe 3-4k zł za komplecik lamp to sporo, no cóż, cena jak za oryginal w nissanie więc jeśli ktoś chce tyle wydać to proszę bardzo, ale w tym sklepie jest wiele ciekawszych rzeczy za takie pieniądze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Stranger Opublikowano 20 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2006 Nie to żebym się czepiał, ale czy to nie powinno znaleźć się w dziale tuning? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gre Opublikowano 20 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2006 139.650 yenów - kupujesz lampy42,000 yenów - opcja: dodatkowo opłata za to, że kierunki też są LEDowe Zell, moze jakieś zakupy grupowe ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość milo Opublikowano 20 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2006 Gre one do sedana nie pasuję wiec Zell nie ma co kupować :wink: a te z linków to fotomontaż do sedana nie znalazłem lamp tylnich choć moim zdaniem są inne któe mogą wyglądać naprawde ciekawie tak samo zresztą jak na przód jest inny ciekawszy wybór niż oryginały czy te od sentry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zell Opublikowano 20 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2006 wystarczy, że jeden właściciel ciął blachę, ja się za to nie biore zresztą za taką kasę to główkę od VE kupię, dla mnie stylingu wystarczy narazie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi