Gość Prusiak Opublikowano 20 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2006 Witam ponownie Ciagle po glowie chodza mi te progi. Sa one troche powycierane od wsiadania i wysiadania z auta. Szukam swego rodzaju nakladek/naklejek na te progi aby je troche ochronic. Efekt wizualny bylby tez o niebo lepszy. Ma ktos z was jakis pomysl? Gdzie kupic? Na allegro tylko cos takiego znalazlem http://moto.allegro.pl/item133095470_nakla...li_sprawdz.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pablo_Snk Opublikowano 20 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2006 Można to kupić w dobrym sklepie motoryzacyjnym, a napewno w tuningowym dostaniesz takie coś To jest najleprze rozwiązanie bo i wygląd ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość johny_fellow Opublikowano 20 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2006 Zgadzam się z Pablo_Snk. Fajnie to wygląda i zakrywa te paskudne obtarcia od wsiadania i haczenia butami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ADEX Opublikowano 20 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2006 ja mam takie progi z wybitym napisem NISSAN dostepne w dojczlandzie (tylko) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.