Gość gasiu Opublikowano 20 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2006 Cześć, płyn jakiej firmy polecacie do chłodnicy? Podejrzewam, że muszę wymienić ponieważ autko zostało sprowadzone z Niemiec w maju i nie mam pewności czy ten "zielony" płyn, który jest wlany nie będzie zamarzał. Proszę o poradę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuchar Opublikowano 20 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2006 Ja mam zalany Qual z Orlenu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość miś jogi Opublikowano 20 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2006 Ja w swoim N14 mam Borygo Eko (zielony)jeżdżę na nim już 3-ci sezon i jestem zadowolony.temperatura zamarzania -35 albo -37.Polskie jest dobre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arek N16 2,2 Di Opublikowano 20 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2006 Sprawdz w tym płynie temperaturę zamarzania jeżeli będzie powyżej 28 stopni to można jeszcze sezon zimowy przejeździć. U mnie narazie jest nie ,,zużyty" płyn to nie wymieniam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dylson Opublikowano 20 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2006 W tesco w czewie jest promocja na borygo za 22zl 5l Nie wiem czy w innych oddzialach tez jest taka promocja :roll: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gołąb Opublikowano 20 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2006 ja mam glicko shell - od kliku lat (4) w K11 i teraz w n16 - nie jest zly... koszt to 13 - 15 zł za litr gotowego, albo koncentrat co wychodzi taniej... nie mialem z nim najmniejszego problemu... co do borygo - podobno najciemniej pod latarnia - produkuja go niedaleko mnie a jeszcze nigdy nie mialem przyjemnosci pojezdzic na nim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pagio1 Opublikowano 22 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2006 Zlej trochę płynu z chłodnicy, wstaw go do zamrażarki na noc i rano sprawdz w jakim jest stanie płyn. Ja tak zrobiłem i w tym roku nie wymieniam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SZ3RYF Opublikowano 23 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2006 to niezla masz zamrazarke, w zeszlym roku bylo dobrze ponad -20C, radze podjechac raczej do mechanika niech sprawdza temperature krzepniecia, jedna minuta i wszystko jasne bedzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.