qwinto Opublikowano 7 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2008 NO u mnie własnie tak na luzie kręci się do 6, a ta odcina przy 7 to już jakby na siłe.. nie ma mocy w tym zakresie obrótów ;P Więc kolektor wydechowy do wymianki ? Przeczystaj to -> Zredukowana moc w silnikach GA14De i GA16De i napisz jakie jest oznaczenie kolektora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
counterox Opublikowano 7 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2008 Hej ;P Kolektor mam UK73CH, tak więc wersja odblokowana - bynajmniej kolektora :diabel: Tylko mnie zastanawia, po jaką cholere do 99 konnej primery wstawili 2 x 39.4 mm ? Chyba będe musiał zapolować na wałki od DS'a Co polecasz Qwintmo ? Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qwinto Opublikowano 7 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2008 Hej ;P Kolektor mam UK73CH, tak więc wersja odblokowana - bynajmniej kolektora :diabel: Tylko mnie zastanawia, po jaką cholere do 99 konnej primery wstawili 2 x 39.4 mm ? Chyba będe musiał zapolować na wałki od DS'a Co polecasz Qwinto ? Pzdr A co ja mogę polecić. Masz właściwa moc dla tego modelu: "GA16DE w P11 ma mieć 99KM". Teraz to tylko szukanie kolejnych koników zostało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi