Gość Youth Opublikowano 20 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2006 Kilka dni pojeździłem i .... pierwszy problem, wydmuchało uszczelkę z kolektora wydechu /pierdzi feee../ od ręki zaden mechanik mi tego nie chce zrobić szczegulnie w takim "wynalazku" jak muwią o Maximce, do tego wekken no i bieda, czy mogę pojeździć czy lepiej odstawić do naprawy, a niestety autko jest mi baaardzo potrzebne. I jeszcze jedno, nie wiecie jak wyglądała by naprawa tego w serwisie nissana, cenowo oczywiście jakiego rzędu kwoty. Jak już oiszę to jescze dopytam do czego dokładnie jest przełącznik pod popielniczką POWER/ A/T /COMFORT ?? "93r pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 20 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2006 mowisz o uszczelce pomiedzy kolektorem a glowica?? jesli tak to ciezka sprawa, dojscie do bani, miejsca malo. trzeba liczyc sie z tym ze dlubania na jakies 4 godziny, biorac pod uwage ze nie urwiesz zadnej sruby w glowicy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość WOJTUSMAXIMUS02 Opublikowano 21 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2006 u mnie wymiana hedersow tzn.kolektorow mechaniki jeb....l sie caly dzien i jeden z nich lape rozwalil przy odkrecaniu koektora ...takie jest tam super dojscie do V6 .... :? a wiec powodzenia zycze przy wymianie uszczelki.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość B12 Opublikowano 21 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2006 jeb....l sie caly dzien i jeden z nich lape rozwalil przy odkrecaniu Żeby tylko. Witam. Te kolektorki to normalka w J30. Z czasem upalają się szpilki i to te skrajne, a więc kolektor z czasem się wygina, będzie potrzebne planowanie. Co do szpilek w głowicy to przy szczęściu (dużym), może się uda wykręcić. Żeby dojść wiertarką kątową, trzeba trochę elementów wykręcić. Powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość psujaut Opublikowano 28 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2006 ale chłopaka nastraszyliście pewnie już mu się odechciało mieć Maximki niech da do warsztatu a tamci niech się martwią jak zrobić ,żeby było git :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.