Gość mrówka 27 Opublikowano 21 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2006 Wiatm! Mam pytanko, potrzebuję niedługo zrobić przegląd diagnostyczny w swojej almerce, czy możecie polecić jakąś stację w W Wawie, gdzie zrobią to solidnie i porządnie, trzeba zbadać amorki, ustawić światła itp. Najchętniej gdyby była ona gdzięś z Pragi Północ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kwamar Opublikowano 21 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2006 to samo pytanie ale bardziej interesuje mnie południowy kierunek W-wy. oczywiście nie chodzi mi o autoryzowanych, bo robiłem przeglądy do tej pory w T&T na Puławskiej i znam ich licznik. z góry dzięki. nissan almera tino Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mrówka 27 Opublikowano 21 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2006 to samo pytanie ale bardziej interesuje mnie południowy kierunek W-wy. oczywiście nie chodzi mi o autoryzowanych, bo robiłem przeglądy do tej pory w T&T na Puławskiej i znam ich licznik.z góry dzięki. nissan almera tino Mi chodzi o przegląd rejestracyjny , taki jak co rok się wykonuje.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość piotrole Opublikowano 22 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2006 Witam, polecam stację diagnostyczną na ulicy Staniewickiej (Bródno). Jeżdżę do nich nawet jak muszę zdiagnozować co się dzieje w samochodzie (ostatnio coś mi stukało w zawieszeniu - sprawdzili znaleźli mimo, że warsztat w którym robiłem przegląd nie był w stanie...). Raven Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malin_f1 Opublikowano 22 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2006 najlepsze diagnozy wychodzą na www.nissanklub.pl i są za friko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.