Gość nice Opublikowano 21 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2006 Witam. Od 2-3 miesięcy mam pewien problem,który mnie dręczy,a nie wiem co to A więc: Moj wydech wydaje odgłosy jakby się w nim bańki produkowały ,tzn. pum pum pum. Towarzyszy temu również dźwięk obijającego się wydechu i cały samochód lekko sie trzęsie. Jest tak tylko czasem. Raz się tak zdarzy,raz nie. Nie wiem co to może być. Może wy macie jakies pomysły :?: Dodam tylko,że mam zmieniony końcowy wydech,ale nie działo się tak wczesniej,a wydech mam już od roku... Samochód n16 2000r 1.8. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Albin Opublikowano 21 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2006 może wydech spadł z wieszka i obija się o budę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nice Opublikowano 21 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2006 Wydech jest na wieszakach i na oko wszystko wygląda ok.... Zastanawiam sie,może to przez to tłumik na środku? Może to w nich sie coś dzieje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Albin Opublikowano 22 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2006 a czy auto ma gaz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nice Opublikowano 22 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2006 Nie . Nie zagazuje auta nigdy . Denerwuje mnie tylko ten dziwny dźwięk z wydechu,tak jakby sie gdzieś zawijały spaliny i jest takie pumpumpum :twisted: .Nie wiem jak to nazwac 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p_flori Opublikowano 22 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2006 Kat cały? moze cos się leciutko posypało.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nice Opublikowano 22 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2006 No właśnie jest cały z zewnątrz,ale moze w środku się pokruszył. :? Da się to jakoś sprawdzić? :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość vqsoft1 Opublikowano 23 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2006 No właśnie jest cały z zewnątrz,ale moze w środku się pokruszył. :? Da się to jakoś sprawdzić? :?: tak odkrecajac go od kolektora wydechowego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość walut Opublikowano 23 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2006 Jak chcecie sprawdzić czy tłumik jest cały w środku?? Słucham z niecierpliwością. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.