Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

Czy macie cos takiego w swoich P-11?

Gość matiasek

Rekomendowane odpowiedzi

Wyjalem wlasnie ten plastik w ktorym jest zapalniczka, popielniczka i mieszek zmiany biegow i znalazlem tam jakies dziwne kwadratowe niebieskie zlacze. Kabel od tego zlacza biegnie tunelem srodkowym do tylu samochodu i na koncu tego tunelu wchodzi przez otwor pod podloge. Czy macie cos takiego w swoich nyskach? Do czego moze sluzyc?

Wyjalem wlasnie ten plastik w ktorym jest zapalniczka, popielniczka i mieszek zmiany biegow i znalazlem tam jakies dziwne kwadratowe niebieskie zlacze. Kabel od tego zlacza biegnie tunelem srodkowym do tylu samochodu i na koncu tego tunelu wchodzi przez otwor pod podloge. Czy macie cos takiego w swoich nyskach? Do czego moze sluzyc?

Ja tego nie mam. Może jakaś pozostałość po instalacji audio poprzedniego właściciela?

Sprawdze dokladnie dokad biegnie ten kabel. Jak da rade te zrobie fotki tego zlacza.

Zrób, w razie czego rozpruję swój tunel jeszcze raz. W końcu robi się to jednym pociągnięciem ;)

Jednym pociagnieciem? :grin: W jaki sposob?

Jednym pociagnieciem? :grin: W jaki sposob?

Przecież ten plastik w którym zamontowana jest popielniczka, zapalniczka i mieszek zmiany biegów zamontowany jest tylko na spinki. Ja łapię za krawędź przy mieszku dźwigni zmiany biegów, pociągam do góry i voila.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...