Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

serena pilot od centralnego

Gość zdzilek

Rekomendowane odpowiedzi

witam mam serene z 94 roku i pilot do immobilajzera czy on tez sluzy do otwierania drzwi jest centralny zamek ale nie dzial z nim czy to usterka czy tak juz jest ?

[ Dodano: Nie 22 Paź, 2006 13:03 ]

oczywiscie pilot jest oryginalny (fabryczny ) nissana

[ Dodano: Pon 23 Paź, 2006 08:23 ]

czyzby nikt nie mial pilota do sereny?????????????

Ja mam pilota do centralnego otwierania drzwi i immobilisera. Ale to jest dodatkowe wyposażenie które założyłem razem z alarmem po zakupie samochodu. Z tego co wiem to w moim modelu immobiliser jest fabrycznie w "kluczyku". 1.6 97r

witam mam serene z 94 roku i pilot do immobilajzera czy on tez sluzy do otwierania drzwi jest centralny zamek ale nie dzial z nim czy to usterka czy tak juz jest ?

[ Dodano: Nie 22 Paź, 2006 13:03 ]

oczywiscie pilot jest oryginalny (fabryczny ) nissana

[ Dodano: Pon 23 Paź, 2006 08:23 ]

czyzby nikt nie mial pilota do sereny?????????????

ja mam oryginalny ;) mialem ten same problem pilot nie dzialal :>

rozwiazanie: musisz go zprograomwac... z programu autodata mialem jak to zrobic o ile pamietam to przekreczyc stacyjke 6 razy w pozycje on czyli z off -> on ->off ->on -> off i tak 6 razy i zostawic w pozycji on auto zamruga kierunkami... potem wcisnac przycisk zamykania i trzymajac go nacisnac 3 razy szybko przycisk otwierania po czym puszczamy takze przycisk zamykania i auto powinno zamrugac kierunkami jak zrobimy dobrze... potem to samo z 2gim pilotem i jak skocnzymy to ustaiwamy stacyjke w pozycji off auto zarmuga i piloty poiwnny dzialac... takb ylo dla natsa z 98 roku jak jest z 94 nie wiem dokladnie moze moj sposob bedzie dzialac...

2) masz wyczerpane baterie... albo zwalony pilot... jak peirwsze to spox koszt kolo 14 zl ;D jak 2gie to kapa bo malo kto chce sie bawic w naprawe oryginalow... pozdro;>

• 5 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...