Gość marzzz Opublikowano 15 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2006 ja ostatnio wlałem środek do czyszczenia gażnika, i......... rozpuściło mi uszczelke pod pompą paliwa :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marzzz Opublikowano 22 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2006 ja ostatnio wlałem środek do czyszczenia gażnika, i......... rozpuściło mi uszczelke pod pompą paliwa :roll: Napisz jaki by nie powtorzyc bledu jakiś produkt "schella" w takiej małej białej buteleczce,nazwy niestety nie pamiętam. Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość keller Opublikowano 27 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2006 A ja powiem tak, jezdze na gazie bo na benzynie strasznie muli ale: Uzywalem juz 2 srodkow, pierwszy to byl bodajrze STP do czyszczenia benzyniakow (mam gaznik), zalalem go po tankowaniu PB przejechalem kilkanascie kilosow na benzynie, porzadnie pokopcil na poczatku (widac byl zasyfialy) a potem zaczol jezdzic lepiej tzn. jak predzej na dwojce ciagnol tylko do 40 i dalej mul byl to po tym zabiegu na dwojce spokojnie do 50-60 wyciskalem na PB co jest chyba spora roznica? Drugi srodek (nie pamietam nazwy ale tez w czarnej buteleczce) jaki zalalem byl rzekomo do samochodow z instalacji gazowa(dodawany tez do wachy o_O) - nie wiem jak cos takiego ma dzialac skoro wlewamy go do PB no ale pojezdzilem - wypalilem i roznicy nie zauwazylem Samochod dalej smiga na gazie a na PB muli Takze mysle ze srodek STP to dobry wybor skoro tak poprawil jazde mojego autka na PB pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi