Gość Aston Opublikowano 22 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2006 Mam pytanko bo szukałem na forum jednak nie znalazłem odpowiedzi: Jakie czynności diagnostyczne powinne zostać wykonane w czasie przeglądów po 15, 30, 45, 60 ..... itd tyś km. Pytanie to spowodowane jest tym że w ASO za pierwszy przegląd wyciągneli 900 PLN to jakiś koszmar ... :evil: Jeśli ktoś wie proszę o info a i innym pewnie też się przyda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Marb Opublikowano 23 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2006 Jak robiłes pierwszy przegląd to zapewne masz instrukcje a jak nie masz to jest ona w tematach przyklejonych i jest tam tabelka co obejmuje przagląd przy danym przebiegu. Mały przegląd N16 (benzyna) w ASO to koszt 800-900zł a duzy około 1400 więc zapłaciłeś normalnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pagio1 Opublikowano 23 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2006 Wszystkie czynności masz opisane w książce "Jnstrukcja obsługi" ALMERA - kalendarz przeglądów. Są tam zawarte wszystkie czynności podlegające wymianie i kontroli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.