gre Opublikowano 23 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2006 Szukam kogos kto zrobi mi cały przód do almery z laminatu w dobrej kasie , oczywiście zna ktos kogos takiego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Szymeq Opublikowano 23 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2006 Jest w okolicy koleś co kiedyś robił w rekalmie - ma praktykę - a teraz zrobił sobie do swojego auta praktycznie całe poszycie do startów na ćwiartkę zapewne go kojarzysz ... srebrna siena... :grin: jakby co to wal na gg lub PW to z nim pogadam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 26 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2006 Muszę z młodym Grabowskim pogadać, bowiem jest tani gość, który głównie robi skorupy łodzi ale także zajmuje się zderzakami, makskai i innymi takimi. Poweim od Siebie że widziałem jego wyroby w paru CRX i musze przyznać że robota dobrze wykonana zwłaszcza jak na taki $$ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mrozu Opublikowano 27 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2006 W Borzęcinie Nowym czy jakoś tak to pod Wawą Szymek będzie zapewne wiedział, bo to chyba jego okolice jest koleś który od dawna robi w laminatach. Wieczorem sprawdze na wizytówce namiary to je tu wrzuce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Szymeq Opublikowano 30 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2006 Zgadza się Mrozu - są tam domorośli laminorobociaże - co wieś to kleją coś - ale raczej bym ich nie polecał.... wiele robót widziałem i niestety ceny dobre, ale jakość pozostawia wiele do życzenia :? Można sobie spojler do malucha zrobić - chyba, że masz kogoś sprawdzonego to wtedy tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.