Gość vqsoft1 Opublikowano 23 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2006 witam. z racji ze ruda zagoscila wlasnie w tym miejscu musze zdemontowac ten plastik co jest kolo uszczelki drzwi przednich. Moze ktos to robil i posluzy rada ? czy ten plastyk ( na cholere on to ja nie wiem) odejdzie z uszczelka ? czy jakos jest przymocowany ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arek N16 2,2 Di Opublikowano 24 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2006 Ups :shock: Nie kojarzę gdzie to jest :roll: Możę jakieś większe zdjęcie :idea: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość vqsoft1 Opublikowano 24 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2006 Ups :shock: Nie kojarzę gdzie to jest :roll: Możę jakieś większe zdjęcie :idea: no jak to nie kojarzysz. to jest to wybrzuszenie na uszczece szyby drzwi przednich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek Opublikowano 24 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2006 Na drzwiach przednich masz coś takiego, parwdopodobnie w celu docisku szyby do uszczelki przy jej zamykaniu. Dokładnie w tym samym miejscu podobne zaczątki rdzy pojawiły się w primerze P11_144 u mojego ojca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Albin Opublikowano 24 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2006 plastik jest na metalowym zaczepie (uszczelka i mocowanie ów elementu jest na wcisk)- odchodzi razem z uszczelką.Nie sposób cokolwiek uszkodzić.Oczywiście jest wielokrotnego użytku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arek N16 2,2 Di Opublikowano 24 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2006 A o ten cycek ci chodzi powinien bez problemu wyskoczyć z zaczepu tak jak Albin, napisał :grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.