Gość Zetek Opublikowano 24 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2006 Witam. Koledzy mam pytanko. Gdzie można kupić orginalne (lub też nie) częsci do Nissana. Potrzebuję do mojej Almerki kołki, które trzymają tapicerkę drzwi. Czy jest jakiś sklep internetowy lub coś w tym stylu. A i czy jest gdzies w internecie katalog jaki on-line z częsciami???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Szymeq Opublikowano 25 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2006 Weź 1 taki kołek i jedź do najbliższego sklepu motoryzacyjnego - tam powinni mieć najróżniejsze takie kołki - jeśli nie oryginalne to zawsze coś podobnego znajdziesz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Zetek Opublikowano 25 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2006 No nie bardzo z tym mi pasuje ponieważ to jest kołek który widac gołym okiem tzn. on trzyma tapicerke z zewnątrz. Przyjdzie do sprzedaży to klient mi bedzie wymyslał, że samochód był tam uderzony bo tapicerka byłą ściągana itd. A te wyglądają jak na śrubokręt by były odkręcane. WIęc odpada. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Prusiak Opublikowano 25 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2006 To znajdz gdzies w samochodzie taki sam kolek, ale w miejscu gdzie nie bedzie widac, zastosuj go do drzwi, a w tamtym miejscu sobie podmien. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
INC Opublikowano 25 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2006 http://www.romix.pl/zestawy12.2004/toyota.htm maja wszystko do wszystkich samochodow ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość AUTOMAT_82 Opublikowano 25 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2006 Dobre sklepy z czesciami do Nissana to japparts i intercars. Warto zerknac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.