Gość Morto Opublikowano 25 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2006 Mam problem z dobraniem spinek do zamocowania listwy bocznej w nissanie N16 3 drzwiowy z 2000 roku. Może ktoś wie jaki mają symbol badź jak wyglądają? z góry dzięki za podpowiedź... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Albin Opublikowano 25 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2006 listwy boczne w n-16 są przyklejane na taśmę dwustronną, chyba ,że chodzi o nakładki progów?Przyszłościowo jak potrzeba jakichś spinek polecam firmę BHMD w Warszawie na ul Arkuszowej - mają bardzo duży wybór. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Morto Opublikowano 25 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2006 niestety napeno są jakieś spinki bo w listwie znajdują się 3 wystające "bolce" puste w środku a w drzwiach są dziurki, poza tym taśma też jest :grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Albin Opublikowano 25 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2006 Bolce poprostu wchodzą w te dziury i ustalają pozycję - miałem n-16 3d i montowałem tam listwy.Taśmę nakleja się dookoła przy krańcach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Morto Opublikowano 25 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2006 Wielkie dzięki za szybką odpowiedź, zabieram się do montażu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość elgreen Opublikowano 28 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2007 a to jakas specjalna tasma drustronna musi byc? :027: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Marcin600 Opublikowano 28 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2007 W każdym większym markecie budowlanym powinieneś taką taśmę dostać , a na niej powinien być symbol samochodu, tzn do użytku w motoryzacji. Ja kupiłem taką taśmę w OBI i listwa trzyma się idealnie.Pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.