Gość lukpiecz Opublikowano 25 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2006 Hej, Zdecydowałem się na kupno Primerki P11 z silnikiem 1,6. Rocznik to minimum 98. Jakbyście mieli jakieś ciekawe propozycje to proszę o namiar. Dzięki za pomoc. Acha cena to myślę ok 15000 ew. Almera w sedanie z silnikiem 1,4 z tych samych lat P.S. co sądzicie o tym?? http://moto.allegro.pl/item136395408_prime...136tys_km_.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Maniek-ol Opublikowano 25 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2006 Myślę , że jak na kombi to silnik mały. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość cornholio78 Opublikowano 25 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2006 żeby tylko się nie okazało że ten "jakis pan serwisował" nie co 5 tys a co 15 a przebiegu mu po prstu nie wpisywali. Jesli auto można będzie sprawdzić dokładnie przed kupnem i jeśli nie przeszkadza Ci słaby silnik przy takiej dużej budzie, to będziesz zadowolony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukpiecz Opublikowano 25 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2006 mam nadzieję, że uda mi się z nią na serwis podjechać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Stranger Opublikowano 26 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2006 Myślę, że narażasz się moderatorom wrzucając ten sam wątek do dwóch kategorii... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kmink Opublikowano 26 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2006 bierz P11ke ja i tym i tym jezdziłem i p11 jest fakniejsza :grin: szczególnie GT, co do silników to 1,4 w almie top tak samo jak 1,6 w primerze mulik!! tz do miasta ok ale pomysl nad almą 1,6 - spalanie takie samo a czasami niższe niż w 1,4 albo P11ke ale 2.0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukpiecz Opublikowano 26 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2006 znowu mi się troszkę nakaszaniło i nie wiem co z tego wyjdzie ech te życie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MacKo Opublikowano 26 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2006 cześć łukasz... głowa do góry... bedzie dobrze... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.