Gość sashxxx Opublikowano 26 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2006 witam. wczoraj postanowilem ze pojezdze troszke na bezynie i ku mojemu zdziwieniu zobaczylem ze moja nysa na benzynie po przekroczeniu 2000 traci gwaltownie moc i jest tak do ok 3000 a po przekroczeniu w/w obrotow jest wszystko ok. a na LPG jest w jak najlepszym porzadku . czy moze ktorys z klubowiczow spotkal sie z takim zjawiskiem i co moze byc tego przyczyna pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kmink Opublikowano 26 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2006 wymien filtr paliwa - to na początek zalej benzyny i wlej do niej środka do czyszczenia wtryskiwaczy i będzie super Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qwasar Opublikowano 26 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2006 J.W. Jeśli objawy nie ustąpią, to może znaczyć, że padła pompa paliwa (częsta usterka przy rzadkim używaniu benzyny i jej małej ilości w zbiorniku). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Alfabet Opublikowano 14 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2006 mam podobny problem gdy przekracza 4500 obrotów traci moc. silnik 1.8 benzyna. wymieniłem filtr paliwa ale nic się nie zmieniło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kmink Opublikowano 15 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2006 stawiam na przepływke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Alfabet Opublikowano 20 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2006 Wmoim przypadku winny okazal sie zapackany katalizator. pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.