Gość fricozoid Opublikowano 26 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2006 witam, nie orientuje sie moze jak mozna ustawic swiatla zeby swiecily w nissanie almerze n16, zeby swiecily po przekreceniu kluczyka w stacyjce a gasly po wylaczeniu. teraz musze to recznie robic i np jak otworze drzwi a nie wylacze swiatel, przy wylaczonym samochodzie to mi pipczy . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SZ3RYF Opublikowano 26 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2006 to, zze "pipczy" to tylko plus, moglbys przeciez zostawic w dzien na swiatlach, wysiadajac bys tego nie zauwazyl [bo nawet nie ma kontrolki na desce :? ] i wyssalo by ci akku. polecam poszukac na aledrogo aukcji oferujacych automatyczne wylaczniki czy tez wlaczniki swiatel. cena niewielka bo chyba 20/30 zyka a problem znika. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fricozoid Opublikowano 26 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2006 no wlasnie o to mi chodzi, bylem w warsztacie to powiedzieli mi ze jakis modul trzeba kupic, jak by ktos wiedzial jak ta sprawe zalatwic, to bede wdzieczny za wskazanie konkretnego rozwiazania, bo nawet nie wiem jak to sie nazywa i co wpisywac w przegladarkach albo aukcji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SZ3RYF Opublikowano 26 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2006 zacznik od wpisania "automatyczny wlacznik swiatel" w przegladarce aukcji allegro, jest tego bardzo duzo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.