Gość bazyl Opublikowano 26 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2006 Witam szanownych Państwa ;] Jako posiadacz kompletnie nieudokumentowanej primerki P11 (zero książki serwisowej itp) zderzyłem się z ciężkim problemem. Potrzebuję dolać płynu hamulcowego i za nic w świecie nie mogę znaleźć informacji jakiego rodzaju płyn wlać tam powinienem. Czy mogę prosić o pomoc? Pozdrawiam, bazyl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blandman Opublikowano 26 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2006 A moze poprsotu wymien płyn hamulcowy. WTedy bedziesz wiedzial na jakim jezdzisz. Powinno byc w ksiązce napraw. Popoludniu postaram sie sprawdzic i napisze. ps. a moze chcesz kupic taka ksiazke? 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kmink Opublikowano 26 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2006 najlepiej wymień wszystkie płyny jak nie wiesz co siedzi w środku jaką primerke ma kolega? może następnym razem jak będziemy sie z chłopakami z wrocka spotykać to wpadniesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bazyl Opublikowano 26 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2006 Primerka to P11.. I po prawdzie to chciałbym ją sprzedać. Nie zrozumcie mnie źle chłopaki Po prostu moja firma (BenQ) się rozpadła i znalazłem nową pracę na wyspach. Tam sobie kupię następną Primerkę, bo autko mi się bardzo podoba Ale już z kierownicą po niewłaściwej stronie Dzięki za pomoc. Pozdrawiam, b. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Stranger Opublikowano 26 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2006 Płyn hamulcowy dolej jakikolwiek byle zgadzała się klasa DOT. AFAIK DOT3 i DOT4 sa kompatybilne ( kiedyś Coobcio o tym pisał ). Dolej więc DOT4 i jeździj. Polecam Mobil. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blandman Opublikowano 26 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2006 co to sie wyprawia... wszyscy wyjezdzają z tego kraju... Dobrze ze chociaz zostajesz przy primerce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oskar Opublikowano 26 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2006 Dolej więc DOT4 i jeździj Witam, U mnie jak brakowało, dolałem DOT-4 i jest ok. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lisek Opublikowano 26 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2006 DOTy są mieszlane ze soba, napewno nie masz innego nic DOT, wiec jakiego bys nie dolał nic się nie stanie. Kup jak radzą DOT4. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niezawodnyjapon Opublikowano 24 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2009 Chciałbym dolać płyn do zbiorniczka opisanego w instrukcji jaki płyn smarowania sprzegła, malutki zbiorniczek przy za zbiorniczkiem hamulcowym, wiem że ma tam być płyn hamulcowy tylko że w płynie hamulcowym mam płyn zielonkawy a w tym zbiorniczku brązowy. Można tam dolać dot 4? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lisek Opublikowano 24 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2009 jak dolejesz dot4 to sie nic nie stanie, ale nie wiem o który zbiorniczek chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niezawodnyjapon Opublikowano 24 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2009 Zbiorniczek płynu sprzegła nie we wszyskich modelach jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi