Gość wiercioszek Opublikowano 27 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2006 Panowi i Panie. Mam dylemat i problem. Planuje kupic Primere rocznik 2000, 2.0 TD po liftingu. Auto ma kod SJN także jest brytyjczykiem. Wlasciciel nie bardzo chce dac podlaczyc komputer do interfacu bo mowi ze cos sie moze zwalic. Nie mam pojecia jak mozna zczytac te blędy z migającej lampki. Chcialbym zeby ktos mi to wytlumaczyl jak krowie na miedzy. Pomóżcie, pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 27 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2006 Jak nie chce dać do podł.ączenia na kompa to nawet sobie tyłka nie zawracaj, napewno ma coś do ukrycia :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
INC Opublikowano 27 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2006 albo poprostu podlacz w ASO, chyba nie powie ze mu w serwisie chca samochod popsuc jak tak bedzie krecil to Krzysiek, ma racje... odpusc sobie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Albin Opublikowano 27 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2006 niech spawdzą w aso czy system poduszek jest ok - to przeważnie chcą ukryć "sprzedawcy-oszuści" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość radoslawos Opublikowano 31 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2006 prawde chłopaki mówia jak ja kupowałem swoja p1.144 to umówiłem się na transakcję w ASO (naszczescie było OK) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.