kmink Opublikowano 27 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2006 http://www.motofakty.pl/artykul/nissan_pri...8211_2002_.html qrde a beznadzieja dawno tak debilnie słabego artykułu nie czytałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość cornholio78 Opublikowano 27 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2006 nie przesadzaj. Artykuł - opis testu drogowego rowerka Pelikan w gazecie Świerszczyk z 1983 roku był jeszcze gorszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomaszek Opublikowano 28 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2006 Nie jest taki najgorszy ten opis primery Wkońcu swoje wady ma jak np. górne wahacze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kmink Opublikowano 28 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Października 2006 przeczytajcie co piszą o silnikach 2.0litrowa jednostak jest paliwożerna ale wprowadzono silnik 1,8 z łańcuchem.....qrde bo inne silniki to pasek mają... W ostatnim numerze Auto Świata(chyba)fajnie opisali P11ke Sorki ale jak ktoś pisze że przednie zawieszenie jest do d*py to mi sie zaraz kojaży Audi,VW ale tam zrobienie zawiech to koszt min.700zł za strone - na tanich zamiennikach a u nas 160zł za wahacz i 20zł za wymiane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Abdul Opublikowano 28 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2006 W auto-świecie z końca września też był dość obszerny artykuł o Primerze 96-01/02 w dziale używane:)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
velociraptor Opublikowano 28 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2006 W auto-świecie z końca września też był dość obszerny artykuł o Primerze 96-01/02 w dziale używane:)) Pozwoliłem sobie poprawić ekhem tytUł posta Sławek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.