Gość bartolomeo Opublikowano 28 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2006 Witajcie, Kupiłem sobie ładowarkę samochodową do komórki i ku mojemu zdziwieniu - gniazdo zapalniczki jest za krótkie i ładowarka nie wchodzi do końca, przez co siłą rzeczy nie ładuje. Czy można jakoś to gniazdo przerobić? a może to ładowarka jest felerna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dragomir Opublikowano 28 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2006 Dziwne :?: Ale nie polecam korzystania z ładowarki samochodowej bo bateria strasznie dostaje po garach :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bartolomeo Opublikowano 28 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2006 teraz sobie przypomniałem, że taki sam problem miałem z latarką do gniazda zapalniczki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pablo_Snk Opublikowano 29 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2006 bartolomeo, Popytaj o inne gniazda w sklepie i wymien Chyba nie ma innego rozwiązanie. No i oczywiście w 2 strone kupić końcuwkę krutką do zapalniczki i zmienić w ładowarce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fanatik Opublikowano 12 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2007 W mojej mikrze '99 w ogóle nie ma zapalniczki. Jest tylko puste miejsce - orientuje się jak i czy można samemu dorobić takie gniazdo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mibars Opublikowano 12 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2007 U mnie jest tylko gniazdo - samej zapalniczki nie ma Jest zatyczka chyba podpisana 12V Ostatnio kupilismy taka "superlatarke", glownie dlatego, bo ma neonowke i wlasnie kabel do zapalniczki. Teraz sobie przypominam, ze ta wtyczka jakos tak luzno siedziala i sie bujala... Moze wszystkie Micry tak maja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość johny_fellow Opublikowano 12 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2007 U mnie jest tylko gniazdo - samej zapalniczki nie ma Jest zatyczka chyba podpisana 12V Też tak w Majkrze mam. U mnie wszelkie ładowarki etc działają bez najmniejszego problemu i mieszczą się w gniazdku zapalniczki wręcz idealnie. No sory na początku nie działała ładowarka do komórki ale okazało się, że bezpiecznik gniazdka zapalniczki był spalony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubuch Opublikowano 13 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2007 wtyczka jakos tak luzno siedziala i sie bujala... Moze wszystkie Micry tak maja? Niestety to chyba standard bo u mnie to samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Latarnik Opublikowano 13 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2007 Witam można smiało założyc inną zapaliniczke ja mam załażoną nie orginalną a co do poboru pradu to ja korzystam z ładowarki do laptopa o poborze produ ok 100wat i chodzi niezle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domiss Opublikowano 13 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2007 Moze wszystkie Micry tak maja?Moja nie (ale ja używam tylko kompresorka, jak do tej pory nic innego tam nie podpinałem...). Wtyczka kompresorka psuje idealnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość maciej78 Opublikowano 17 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2007 mam taki sam problem, trzeba się cholernie nakombinować ( prawie jak saper :diabel: ) żeby włożyć wtyczkę ładowarki tak żeby wszystko działało. Całe szczęście, że używam jej bardzo rzadko ( tylko gdy padnie mi komórka w czasie jazdy ) bo innaczej to szlag by mnie trafił :diabel2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość coyot Opublikowano 17 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2007 u mnie gniazdo dziala bez problemu ...i zapalniczka chodzi i latarka ladowarka tez ... kwestia wtyku od "zabawek" bo raczej gniazda powinny byc identyczne :diabel: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi