Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

Ciekawostka grilowa w P10

Gość DINO P10GT

Rekomendowane odpowiedzi

Ostatnio wyjmowałem lampe przednia w mojej Primerce i przez przypadek zauwazyłem cos ciekawego, otóż na atrapie od wewnetrznej strony na obu połówkach znajdowaly sie blaszane osłonki, przyczepione na plastikowych zgrzewkach. Wyglada na to że jeczcze pamietaja fabrykę. Samochód byl wyprodukowany w listopadzie wiec pewnie z racji zimnej aury wszystkie modele produkowane w tym czasie to mialy.

Ktos z Was miał cos podobnego?

mam też, ale tylko jedną. druga zgubiła sie przy wymianie w lecie.

jeżdziłem całe lato bez i powiem że szybciej się chłodzi kiedy ruszało sie po dłuższym postoju w korku.

na zime założe....ale auto mam z czerwca......wieć raczej kazdej to przyczepiali

błagam powiedz że żartowałeś :lol:

na tej zasadzie auta montowane noca miałyby reflektory a te montowane w dzień - nie. Kabrioletyu produkowanoby tylko latem podobnie jak wyposażenie w klime - tylko latem.

A myślałem że już nic mnie nie zaskoczy na forum

U mie też jest gril z tymi blaszkami, i jakoś nie widzę potrzeby naprawiać dzieła inżynierów z nissana, niestety przymocowane są na zgrzewy plastykowe i już się raz oderwały, gdy ich nie było wentylator na chłodnicy częściej się włączał (oczywiście subiektywne odczucie), także przymocowałem tak jak było i jest git, i w lecie i w zimie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...