Gość DINO P10GT Opublikowano 29 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2006 Ostatnio wyjmowałem lampe przednia w mojej Primerce i przez przypadek zauwazyłem cos ciekawego, otóż na atrapie od wewnetrznej strony na obu połówkach znajdowaly sie blaszane osłonki, przyczepione na plastikowych zgrzewkach. Wyglada na to że jeczcze pamietaja fabrykę. Samochód byl wyprodukowany w listopadzie wiec pewnie z racji zimnej aury wszystkie modele produkowane w tym czasie to mialy. Ktos z Was miał cos podobnego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość delorian Opublikowano 29 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2006 mam też, ale tylko jedną. druga zgubiła sie przy wymianie w lecie. jeżdziłem całe lato bez i powiem że szybciej się chłodzi kiedy ruszało sie po dłuższym postoju w korku. na zime założe....ale auto mam z czerwca......wieć raczej kazdej to przyczepiali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość cornholio78 Opublikowano 29 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2006 błagam powiedz że żartowałeś na tej zasadzie auta montowane noca miałyby reflektory a te montowane w dzień - nie. Kabrioletyu produkowanoby tylko latem podobnie jak wyposażenie w klime - tylko latem. A myślałem że już nic mnie nie zaskoczy na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość heineken72 Opublikowano 1 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2006 to Wy macie zasłoniete grile w zimie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MacKo Opublikowano 1 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2006 to Wy macie zasłoniete grile w zimie? pewnie kartonem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Raf4rb Opublikowano 1 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2006 U mie też jest gril z tymi blaszkami, i jakoś nie widzę potrzeby naprawiać dzieła inżynierów z nissana, niestety przymocowane są na zgrzewy plastykowe i już się raz oderwały, gdy ich nie było wentylator na chłodnicy częściej się włączał (oczywiście subiektywne odczucie), także przymocowałem tak jak było i jest git, i w lecie i w zimie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zgrywus Opublikowano 2 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2006 A ja tam żadnych blaszek nie mam,nawet nie wiem jak wyglądają i auto jeździ:) Wiec to chyba mało istotna sprawa:> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.