Gość wwl Opublikowano 30 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2006 Witam. Zabieram sie do wymiany plynu hamulcowego. Ile wchodzi w uklad w Almerce N15 bez ABS, z bebnami ?? Szukalem w instrukcji to akurat brakuje mi rozdzialu gdzie jest napisana pojemnosc :x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość B12 Opublikowano 30 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2006 Witam. Tego to chyba nawet Manual Service nie podaje, może dlatego, że ta pojemność jest zmienna. Pół litra spokojnie wystarczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziutek Opublikowano 30 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2006 W książce Sam Naprawiam też nie podają ilości płynu. Z autopsji powiem, że taka standartowa flaszka z DOT3 lub 4 wystarcza na wymianę w całym układzie. W razie czego kup dwie - nie są to duże pieniądze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wwl Opublikowano 30 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2006 Flaszka Mam rozumiec ze flaszka to 0,5 ? :wink: Jak sie zabiore dzis wieczor to wole nie byc zaskoczony brakiem plynu do wymiany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość B12 Opublikowano 30 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2006 Flaszka Mam rozumiec ze flaszka to 0,5 ? No chyba, że ci się przewróci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziutek Opublikowano 30 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2006 W zależności od producenta od 0,25 do 1,0l. Myślę, że przy cenach >>> Allegro zainwestuj w 1l i będziesz miał na dolewkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość freeman Opublikowano 30 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2006 wymienialem w weekend 0.5 litra wystarczy z plukaniem ukladu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.