Gość Martinez Opublikowano 30 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2006 Mam micre k11 super s z 94 i musze pilnie wymienic w niej przeguby, moze znacie jakies miejsca w Łodzi gdzie nie zedra ze mnie i zrobia to dobrze oraz gdzie tak owe nabyc. Pozdrawiam serdecznie micromaniakow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość coyot Opublikowano 30 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2006 przeguby sa np tu: http://www.czescionline.pl/samochody.php?m...aj_model_id=990 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wude40 Opublikowano 30 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2006 przeguby są, ale i ceny tez są całkiem niezłe. ja kupowałem przeguby w intercarsie (sieć swojich pkt mają rozwiniętą na całą Polske) W Łodzi masz np 3 oddziały na ulicy ul. Ks. J. Popiełuszki 4, ul. Zachodnia 12a, ul. Dąbrowskiego 247/249. Warto popytać bo np przeguby 4maxa kosztuja na częsci online ok 210 - 260 ja w intercarsie kupiłem za 160. A co do samej wymiany wydaje mi sie ,że powyżej 50 - 60 zl od przegubu to mechanik nie powinien wziąść Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Martinez Opublikowano 31 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2006 Serdeczne THX Zerkne na Dąbrowskiego bo mam bardzo blisko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Felson Opublikowano 31 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2006 Ja kupiłem przeguby na www.przeguby.pl Mają 10% znizki dla NissanKlubPolska - za dwie sztuki z przesyłką wyszło nieco ponad 280 zł. W komplecie masz osłonę gumowa, smar i opaski zaciskowe (które są do d...) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.