Gość gumbi Opublikowano 30 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2006 Kupiłem sobie ładna chromowana gałeczke na drążek od biegów i niewiem jak zdjąć stary orginalny probowałem go odkrecic ale nie idzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość walut Opublikowano 30 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2006 wiem jak to sie robi w n16. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość B12 Opublikowano 30 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2006 ale nie idzie Temat już był ruszany wielokrotnie. Pożądna żaba hydrauliczna i licz się z tym, że stara pójdzie na straty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Albin Opublikowano 30 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2006 Albo obwinąć szmatą i dopiero żabą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość N_15 Opublikowano 30 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2006 Wymienić gałkę zmiany biegów w N15 to ciężka sprawa. Ona jest przykręcona ale gwint jest posmarowany jakimś klejem, który trzyma jak diabli. Czytałem gdzieś na forum, ze najprościej jest zniszczyć oryginalną gałkę tnąc ją, oczywiście uważając aby nic nie popsuć. Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość AUTOMAT_82 Opublikowano 30 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2006 W N13 i w P11 jest ten sam patent. Ściskam mocno i kręcę w kierunku odwrotnym do zegara czyli w lewo. Inne Nismo też chyba mają ten sam patent. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fostof Opublikowano 31 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2006 cytuje swoj post z innego takiego samego tematu "Ja owinalem galke szmatka, wzialem francuza, lekko musialem szarpnac co by klej puscil i elegancko sie odkrecila" ani nic nie musialem zniszczyc ani tymbardziej nie poszla na straty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zell Opublikowano 31 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2006 a może nagrzewnicą podgrzać, to klej łatwiej puści ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
INC Opublikowano 31 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2006 a ja u mnie ucialem razem z kawalkiem drazka teraz mam ladna krotka dzwignie a nie autosana ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość B12 Opublikowano 31 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2006 a ja u mnie ucialem razem z kawalkiem drazka Tu nie ma reguły. Jedna idzie ręką, a druga jak wyżej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
INC Opublikowano 31 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2006 a ja u mnie ucialem razem z kawalkiem drazka Tu nie ma reguły. Jedna idzie ręką, a druga jak wyżej. no ja akurat chcialem krotszy drazek, nie podobal mi sie ten co byl i przeszkadzal mi w dostepie do radia (radio mam w tej nizszej kieszeni) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jonek Opublikowano 1 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2006 Wielu z nas już to przechodziło! :mrgreen: Nie ma innego wyjścia: szmatka, francuzik i kręcimy do bólu!!!!!!!!! Musi puścić, aczkolwiek stara gałka nie zawsze wytrzymuje tą operacje. Za to jaki efekt po wymianie!!!!! Pozdro! :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi