Gość poszept Opublikowano 31 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2006 Witam! W mojej Almerze coś stuka podczas jazdy po prawej stronie w miejscu gdzie znajduje się schowek. Nie jest to wina np. źle poukładanych rzeczy w schowku. To stukanie jest nad schowkiem. Czy ktoś wie co to może być? Jak tego się pozbyć? Może coś sie poluzowało? Tylko co? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wwl Opublikowano 31 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2006 Lubie takie posty Jak sam nie sprawdzisz to bedzie ciezko. W tamtych okolicach jest dmuchawa, sa filtry. Po kolei sprawdzaj czy nie masz czegos luzno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość gry76 Opublikowano 31 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2006 wywal schwek i zajżyj tam!jeżeli to tylko podczas jazdy to poproś kogoś niech kieruje a sam tam łapka poryj co jest lużne.to najlepszy sposób . nie wkładaj za głeboko..... :grin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukas.nis Opublikowano 31 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2006 Witam. Może to jest głupie,ale..... w N14 też coś mi pukało z prawej strony,okazało się,że zawias od przedniej maski miał lekki luz i stukał.Spróbuj poruszać maską w miejscu gdzie jest zawias. Też myślałem,że to gdzieś w środku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość B12 Opublikowano 31 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2006 W mojej Almerze coś stuka podczas jazdy po prawej stronie w miejscu gdzie znajduje się schowek Jak N16, to możliwe, że poduszka trochę sobie lata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bernas1977 Opublikowano 1 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2006 Miałem dwie N16 i każda to miała - byłem dość upierdliwy i nawet mi w ASO poduche wymienili (podobno...), w końcu ASO w Grudziądzu chyba wsadziło kawałek gąbki gdzieś koło poduchy bo latał jakiś przewód Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość poszept Opublikowano 2 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2006 Samochód to N15. Nie ma poduszki pasażera. Wkładałem tam rękę, zaglądałem po zdjęciu schowka ale tam są tylko przewody i trudno mi określić co to stuka. Generalnie jeśli droga jest równa jak stół, bo właśnie wyremontowana z funduszy UE, to nic nie stuka. Niestety większość polskich dróg to koszmar i mam ten nieprzyjemny stukot wewnątrz auta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość B12 Opublikowano 2 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2006 A czy nie lata cała deska rozdzielcza? poruszaj nią mocniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SZ3RYF Opublikowano 2 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2006 mozecie mi poradzic jak zdjac ta zaslepke od poduszki passazera w N16? bo niestety u mnie na niskich obrotach tez slysze jej lekkie wibracje. ostatnio jezdze ze slomka od napoju wlozona w miejsce styku bo zaczelo mnie to draznic. czas cos zrobic z ta prowizorka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nowakjac Opublikowano 2 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2006 no wlasnie, odnosnie tej zaslepki w n16 tez tak mam tyle ze w kierownicy, ale tylko na niskich obrotach do 1000. tez sie zastanawiam jak to cholerstwo zdjac!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość poszept Opublikowano 2 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2006 A czy nie lata cała deska rozdzielcza? poruszaj nią mocniej. Nie lata. A gdyby latała to jaki jest sposób żeby temu zaradzic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość B12 Opublikowano 2 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2006 Pod szybą są dwie zaślepki. Wydłub je, zobaczysz śrubki na klucz 10mm, wykręć je i podłóż pod nie podkładki 10mm (śr. wewn.). Zobacz też czy źródłem nie są jakieś sztywne przewody pod maską przy prawym słupku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi