Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

Zimowki do k11 super s

Gość Martinez

Rekomendowane odpowiedzi

w serii mam 175/60 R13 i tym sie sugerowalem, wiec zimowe zamowilem 165/70 R13...

w ksiazce do tego auta nie ma zadnej informacji o zimowkach...

czyzby moj wybor nie byl zbyt dobry??

[ Dodano: Wto 31 Paź, 2006 18:57 ]

cena wydala mi sie tez w miare atrakcyjna bo 138 zl sztuka

"Zwykłe" K11 mają w standardzie właśnie 155/70 R13 , nie wiedziałem że Super S mają większe więc myślałem, że założyłeś szersze niż standard - stąd poprzedni komentarz.

O Firestonach nic nie powiem bo nie używałem.

ja na dniach chce kupic wlasnie barumki polaris 2 w rozmiarze 155/70/13 cena niezla opinia tez... tu widze ze Schumi03 tez poleca to raczej je kupie :)

co do rozmiarowki.... to chcialem wstawic 175/70/13 [okazja byla] ale jak przymierzylem to za wysokie sa ... :?

Poza tym na zime powinno się właśnie węższe zakładać, aczkolwiek sam dzisiaj z bólem przesiadłem sie ze 175 na wspomniane 155 barumki. Micra wygląda teraz jak na kołach od roweru :wink: . Oby do wiosny :!: 8)

Zmieniałem zimówki w mojej mikrze trzy sezony temu na kleber krislap 2 155/70/13 i powiem szczerze że lepiej mi się na nich jeździ niż u ojca w hondzie na dunlopach winter 2M o rozmiarze 175/65/14. Mam nadzieję że jeszcze jeden sezon przejeżdżę na powyższych zimówkach.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...