Gość bilczur Opublikowano 31 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2006 Witam Poradźcie czym zabezpieczyć na zimę felgi aluminiowe. Stalowe kosztują masę forsy więc zmiszony jestem zimę przejeździć na alu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oskar Opublikowano 31 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2006 WitamPoradźcie czym zabezpieczyć na zimę felgi aluminiowe. Stalowe kosztują masę forsy więc zmiszony jestem zimę przejeździć na alu Jak masz orginalne to nie musisz niczym zabezpieczac, wystarczy, ze będziesz jeździł na myjkę umyć samochod Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Maniek-ol Opublikowano 1 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2006 Ja swoje zabezpieczałem po prostu woskiem do karoserii. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyszekN15 Opublikowano 3 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2006 Jak wyżej, jeśli nie ma mechanicznych uszkodzeń to wosk wystarczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek125 Opublikowano 3 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2006 Jak wyżej, jeśli nie ma mechanicznych uszkodzeń to wosk wystarczy. Dokładnie, a jak sa uszkodzenia mechaniczne to zrób delikatne zaprawki lakierem aby sol nie wzerała sie w aluminium. Od czasu do czasu podjedz na kerchera i umyj je dokładnie i nic sie im nie powinno stac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MatMM Opublikowano 3 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2006 Nie podałes czym jezdzisz ale zajrzyj tutaj http://www.nissanklub.pl/forum/viewtopic.php?t=22846. Kolega ma do sprzedania wlasnie falegi stalowe i opony, pogadaj z nim to moze odkupisz same felgi w niskiej cenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek125 Opublikowano 3 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2006 bilczur lata P12 wiec 13'' troszke smiesznie by wygladały Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bilczur Opublikowano 3 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2006 Racja troche małe ja mam 16 cali. Nowe chodzą od 250 zł a uzywanych jeszcze nie znalazłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oskar Opublikowano 3 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2006 Ja tak jak juz wspomniałem mam założone zimówki na alufelgi. Letnie opony mam już do wymiany, tak wiec kase przeznacze na kupno nowych opon letnich niż na felgi do zimówek. Jak masz felgi stalowe to musisz kupic jeszcze kołpaki. Orginalne szybciej czy poźniej ukradną a na "no name" kiepsko wyglada Primerka. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.