Gość AUTOMAT_82 Opublikowano 2 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2006 Czy tam pod maską powinny być jakieś gumowe "odbojniki" aby opierały się na błotnikach czy na innej części? Troszkę mnie to denerwuję gdy stoję na światłach i mi maska klepocze. Gdy dodam gazu przestaje, na niskich obrotach tylko drży i hałasuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Maniek-ol Opublikowano 2 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2006 Od przodu na rogach maski powinny być odbojniki. Można je regulować poprzez wkrecanie lub wykręcanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość AUTOMAT_82 Opublikowano 2 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2006 Dzieki Maniek. Musze sobie to zrobic bo jest to irytujace. Ogolnie samochod cacy tylko ta klapa mnie dobija momentami. Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mimier Opublikowano 2 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2006 Podpinam się do podziękowań, bo właśnie miałem pisać posta z pytaniem dotyczącym tego samego tematu EDIT: Od przodu na rogach maski powinny być odbojniki. Można je regulować poprzez wkrecanie lub wykręcanie. Troszkę wykręciłem odbojniki i drgania maski całkowicie ustały Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość cornholio78 Opublikowano 2 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2006 sprawdźcie panowie czy to jednak nie wina podpórki maski, która potrafi wyskoczyć z plastikowych uchwytów i leżąc pobrzdękiwać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dinodino Opublikowano 7 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2006 sprawdźcie panowie czy to jednak nie wina podpórki maski, która potrafi wyskoczyć z plastikowych uchwytów i leżąc pobrzdękiwać Tak miałem. Wyskakiwała z jednego uchwytu i łomotała dość głośno na wybojach i na wolnych obrotach. Ja pod maskę, stawiam podpórkę wszystko ok. Zamykam, jazda, cisza. Dopiero chyba za trzecim razem zobaczyłem, że z prawej strony podpórka nie leży w uchwycie. W domu delikatnie podgrzałem uchwycik i na ciepło przygiąłem do środka. Już nie wyskakuje. W P11 są chyba cztery gumowe odbojniki maski do regulacji, dwa po rogach przy błotnikach i dwa na środku pod atrapą. Pozdrowienia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.