Tomaszek Opublikowano 24 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2006 No i blos zamontowany :?: Jak byś go z hamował po montażu to dowiedzielibyśmy się ci zabrał mocy blos na benz. a dodał na gazie :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gościu Opublikowano 24 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2006 spoko zamontuje dam znac, wstepnie jestem ustawiony z Kuba bo ma tam pare pier**l co mi brakuje to odrazu pomoze mi to ustrojstwo zaloyc , zdjac egr itp [ Dodano: Czw 25 Sty, 2007 13:54 ] Dobra panowie jest wielka kupa: mianowiecie auto w ogole nie przyspiesza. po pomiarach na hamowni furka naprawde super smigała od 4500tys dokrecała tak gore ze głowa mała , nawet koledy mowili ze czuc było ze wciska w fotek. teraz sprawa ma sie innaczej auto kreci jakies 10,4 do paki taki wynik byl na slizgajacym sie sprzegle, wymienilem sprzegło( 700zł) a czas 10,6 oczywiscie pomary na g-techu:/ nie mam pojecia co jest grane. kiedy kiedys z Endriu robilem pomary jak silnik byl prawie seria i wyniki byly zblizone do tych co sa teraz. a wszytko zaczeło sie kasztanic jak fura zaczela dziwnie pracowac na pb tj. na wolnych obrotach codzi nie rowno( coobcio wie o co chodzi) a jak juz jedziesz to w ogole nie ma dołu cos szarpie idze jak by chciał a nie mogł mam jedno podejrzenie ale nie bede was naprowadzał. Terez sobie zamontowalem blosa i kupa jeszcze wieksza bo moj reduktor nadaje sie do malucha na gazie w ogole nie krecie na gorze, zmienie reduktor na bardziej wydajny i wtedy bede stroic. Jednym słowem jestem załamany kiedy chodzil piknie teraz smiga jak seryjny NX P.S POMOCY stefan z łeczycy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jaras Opublikowano 13 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2007 Odgrzebywanie jest wynikiem używania opcji szukaj;-) Miałem nadzieję, że zdjęcia, wymiary tego czarodziejskiego kolektora się ukażą;-) Weryfikacja była na innej hamowni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 13 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2007 Terez sobie zamontowalem blosa i kupa jeszcze wieksza bo moj reduktor nadaje sie do malucha na gazie w ogole nie krecie na gorze, zmienie reduktor na bardziej wydajny i wtedy bede stroic. Jednym słowem jestem załamany kiedy chodzil piknie teraz smiga jak seryjny NX Zapewne masz jakieś nieszczelności na węrzach przy kolektorze ssącym - standard, i nie ma ciągu zassać gazu i na paliwie słabo idzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gościu Opublikowano 13 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2007 wszystko szczelnosc to byla kopułka, czyli zepsuty prad, zawsze to przerabialem w motorach jak cos sie sralo to wymienilam swiece i chodzil jak nowy, teraz tak samo wymienilem kopułke i normalnie furka ozyla juz ladnie dokreca gory i jest git teraz zakupie jakies swiece( własnie mzoe cos polecice) ? palec i przewody. No i mam jednego assa w kieszenie ale to moze pokaze na Spocie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 13 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2007 przewody to polecam SENTECHa albo co ostatnio sobie zakupiłem i chwalę POWER TEC (120zł w INTERCARSie) świece jak daj o ciepłocie 6 i normalne dedykowane NGK... będzie miodzio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukasz_lublin Opublikowano 13 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2007 hm... a może i u mnie kopyłka jest do wymiany bo na niskich czasem mu tak jakby siły brakło i czasem szarpie, niskie obroty tez nierówne. Co wymieniłeś dokładnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gościu Opublikowano 13 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2007 hm... a może i u mnie kopyłka jest do wymiany bo na niskich czasem mu tak jakby siły brakło i czasem szarpie, niskie obroty tez nierówne. Co wymieniłeś dokładnie? no dokladnie take objawy, dokladnie to wmienilem kopułke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mrozu Opublikowano 13 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2007 Czarek jak bedziesz chciał przewody z inter carsu to daj znać to podjade z Tobą i Ci dam małą zniżke. Tez kiedyś jeździłem na Power Tecu i nie były złe, ale nie ma co ich porównywać z NGK. Świece poleciłbym Ci seryjne NGK które też można nabyć w IC. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gościu Opublikowano 13 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2007 O Maciek worcił daj srubokret czekamy na suche drogi i zobaczysz postemy w mojej nysie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mrozu Opublikowano 13 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2007 Postępy to już widze szkoda,że tylko u Ciebie a ja jakoś nic nie robie w moich autach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi