Gość rychu25 Opublikowano 4 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2006 co to moze byc jak nie na odpoalonym silniku sprzeglo chodzi leciutko? jak zapale silnik to jest o wiele wiekszy opor i jak by cos ocieralo. poprawia sie to jak silnik sie troche nagrzeje. czy to bedzie wina moze starego oleju w skrzyni biegow? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marcin101 Opublikowano 4 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2006 pewnie niedlugo zerwie sie linka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
limak.s Opublikowano 4 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2006 Jak to by była wina linki to na zimnym silniku też by chodziło ciężko, ale zawsze warto sprawdzić. Wydaje mi się że to będzie wina zużytego łożyska wyciskowego sprzęgła albo docisk ale stawiam łożysko jeśli ciężko chodzi sprzęgło i słychać hałas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rachel Opublikowano 9 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2006 miałem podobną awiarię - niestety skończyło się u mnie wymianą kpl. sprzęgła! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mieso Opublikowano 9 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2006 u mnie chodzi ciężko już od 100k km. Jeszcze działa ale lada dzień się za to wezmę troszke mnie przeraża ta robota i czas jaki będę bez swojego "tyłeczko-wozu" hehehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Szymeq Opublikowano 10 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2006 Ja bym stawiał na docisk - ale i tak przy wymianie trzeba brać pod uwagę komplet. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sashxxx Opublikowano 10 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2006 mam to samo w 2.0 Di niestety u mnie padl docisk . pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.