Gość egg Opublikowano 5 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2006 Jak w temacie gdzie mozna cos takiego zdobyc - szukam juz dluzszy czas i nic Najlepiej w okolicach Lodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vulture30 Opublikowano 5 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2006 Zagadaj do Bartka125. on ma takie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość walut Opublikowano 6 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2006 Co to są dokładki? czy to te czarne półkoliste plastiki wciskane w zderzak? Jeśli tak to mam do tylnego. Używki ale dobre. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vulture30 Opublikowano 6 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2006 Co to są dokładki? czy to te czarne półkoliste plastiki wciskane w zderzak? Jeśli tak to mam do tylnego. Używki ale dobre. Ja zrozumiłem ze chodzi o te dokąłdnie co ma je ta czerwona N16 u góry strony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek125 Opublikowano 6 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2006 Jezeli chodzi o dokładki do N16 przed liftem, powinny byc dostepne takie przednie w Poznaniu progi dostaniesz w Cetusie w łodzi tylna tylko w www.giacuzzo.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.