Gość ciborek Opublikowano 6 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2006 Witam wszystkich.Mam problem.Nie mogę dojść do tego jaką moc ma moje autko.Micra K10 1,2 1991 rok wersja TOPIC. Proszę pomocy!!!!!!!!!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość johny_fellow Opublikowano 6 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2006 A nie masz określonej w dowodzie rejestracyjnym? Powinna być podanda w kW, mnożysz ją razy 1,36 i masz KM. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mały Opublikowano 6 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2006 Jeżeli masz katalizator to będzie to 55 KM. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeXaN Opublikowano 6 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2006 z katalizatorem czy bez i tak już pewnie kilka koni nie żyje :twisted: pare w te strone czy tamtą ? moc od 55 KM do 60 KM minus poprawka na zużycie silnika :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość winiar31 Opublikowano 7 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2006 a po co ci to wiedzieć?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lawina Opublikowano 9 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2006 albo 54 albo 60... ale ja bym obstawial ze masz 54... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.