Gość gry76 Opublikowano 7 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2006 wczoraj rozkreciłem aparat z powodu problemów z odpalaniem po nocy okazało się ze na stykach jest pół milimetrowy biały nalot usunałem go ,ale zauwazyłem tez krople oleju !prawdopodobnie puścił jakiś uszczelniacz ,miał ktos juz taki przypadek? jesli tak jak zlikwid owac ten przeciek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bonzo Opublikowano 7 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2006 olej w aparacie pojawia się w związku ze zużytym zimeringiem na ośce,przerabiałem to w obu serenach,myśle że w Twojej klamerce bedzie dokładnie to samo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość gry76 Opublikowano 8 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2006 dzieki bonzo powiedz jeszcze jakie to koszty i czy dużo roboty?(rekodzieło czy raczej mechanik) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bonzo Opublikowano 8 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2006 zależy jaki kupisz zimering w podróbce zapłaciłem 2,60zł za ogring i zimering,niewiem ile orginał aparat do wyjęcia i rozebrania na czynniki pierwsze,to już zależy od Ciebie samego czy czujesz się na siłach ja robiłem to sam niecałą godzine Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość gry76 Opublikowano 9 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2006 2,60 zł ...a mówią ze cześci do japończyków są drogie,dzieki!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.