kuchar Opublikowano 8 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2006 Pytanko jak w temacie do kolegów z Lublina. Musze zrobić "przegląd" hamulców w Almie i szukam jakiegoś pożądnego warsztatu (wymiana płynu, jakieś czyszczonko i smarowanie zacisków, wymiana osłony przeciwpyłowej na tłoczku). Jak narazie znalazłem coś takiego: Centrum hamulcowe Lucas na Al. Kraśnickich - zna ktoś ten warsztat? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziutek Opublikowano 9 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2006 Spróbuj tutaj >> http://www.cd-hamulce.pl/ Mają opinię drogich ale bardzo solidnych. Osobiste doświadczenie z nimi pozwoliło mi zaoszczędzić w starym aucie wymiany serwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuchar Opublikowano 9 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2006 O widzisz. Dzięki! Już się z nimi umówiłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jwk Opublikowano 9 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2006 Znam porządny warsztat na Abramowickiej 7.Robia naprawde solidnie tanio i na czas. Kontakt: inż. Parczyński tel 817441860.Spróbuj nie bedziesz żałował. pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.