Gość qwerk Opublikowano 10 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2006 Cześć, powiedzcie mi do czego jest ten otwór, na lewo od nawiewu na przednią szybę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dinodino Opublikowano 10 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2006 Cześć. U mnie w P11 w tym miejscu jest dioda od immobilaisera. Może w P10 też jest taka opcja. pozdrowienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość qwerk Opublikowano 10 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2006 W tej chwili nie pamietam, ale z prawej strony chyba też jest ta zaślepka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zeusik Opublikowano 10 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2006 lewa zaslepka - tu mam diode od immobilajzera - w prawej zam iescilem diode od alarmu i jest za***iscie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dylson Opublikowano 10 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2006 Mozliwe ze jest to jedno z mocowan deski :roll: Nigdy tego nie sciagalem a teraz juz nie sciagne bo nie mam primerki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość B12 Opublikowano 10 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2006 Pod tymi zaślepkami są śruby mocujące deskę. Sama zaślepka jest wykorzystywana np. na diodę autoalarmu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmdelphi Opublikowano 11 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2006 Witam B12 ma racje, pod tymi zaślepkami są śruby mocujące deskę rozdzielczą. Pozdrawiam Michał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cyklop Opublikowano 11 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2006 Z prawej strony można wmontować np. czujnik dla klimy automatyznej. Zastosowań jest sporo. A przy okazji śruby dostatecznie dostępne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.