Gość W9HAPPY Opublikowano 10 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2006 Mam pytanko jakie są rozmiary głośników z przodu i z tyłu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzemik Opublikowano 16 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2006 Musisz byc pierwszy , rozkręcić i zmierzyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość W9HAPPY Opublikowano 16 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2006 Musisz byc pierwszy , rozkręcić i zmierzyć. tak też chyba jutro zrobie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domadm Opublikowano 16 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2006 A tak źle grają? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzemik Opublikowano 16 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2006 Ja jestem bardzo zadowolony ale pewnie zawsze może być lepiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość W9HAPPY Opublikowano 16 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2006 A tak źle grają? Nie ale mam czyba lepsze na półce i jak by podeszły to bym zmienił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Piasek Opublikowano 30 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2007 A tak źle grają? Nie ale mam czyba lepsze na półce i jak by podeszły to bym zmienił elo, też się zastanawiam, macie już jakieś wymiary. Czy orientujecie się, czu drzwi są wyciszone czy ewentualnie trzba to robić? PZDR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.