ciepanek Opublikowano 11 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2006 Witam, ostatnio ba biegu jalowym silnik tak jakby WARCZY glosniej i wibruje, zmienilem ostatnio tlumik koncowy na MUGEN i wtedy to sie zaczelo, czy to moga byc jakies wibracje wywolane przez tlumik czy cos innego? na wyzszych obrotach to nie wystepuje..Czy ktos wie co to moze byc? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kmink Opublikowano 11 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2006 dolączam sie do pytania i dodaje jeszcze jedno, jakie moga być objawy peknietego kolektora wydechowego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nice Opublikowano 12 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2006 kmink nie strasz mnie prosze :roll: . Mam to samo i też po zamontowaniu tylnego tłumika ala Mugen.... Myśle,że mogą to byc zawijające sie spaliny . W sumie już sie przyzwyczaiłem :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kmink Opublikowano 12 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2006 kmink nie strasz mnie prosze :roll: . Mam to samo i też po zamontowaniu tylnego tłumika ala Mugen.... Myśle,że mogą to byc zawijające sie spaliny . W sumie już sie przyzwyczaiłem :twisted: ja też ale tak sobie kminie że jaby kolektor troche puszczał na boki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nice Opublikowano 12 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2006 Narazie jezdze,bo nie przeszkadza mi to zbytnio :grin: . Jak już rozkminisz co to,to powiedz :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciepanek Opublikowano 12 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2006 Prznajmiej nie tylko ja mam taki problem tez sobie tlumacze ze spaliny sie zawijaja itp. ale i tak mnie to niepokoi ja rozkminicie to dajcie znac:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość maacieq Opublikowano 12 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2006 tak sobie rozkminiam że spalinom chyba łatwiej się wydostać przez 'mugena' niż przez zwykły. Może to akustyka - dźwięk mugena wprowadza jakieś drgania... Nice, ale jak ty stoisz pod domem czy przejezdzasz to w kuchni zawsze słysze jakieś wibry ; O Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nice Opublikowano 12 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2006 Twoja wydmuszke też często da się słyszeć u mnie w pokoju :shock: ,a spaliny w Mugenie zawijaja sie bo jest za duża puszka :razz: . Wystarczy sie pochylic i posłuchać :roll: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.