Gość Cin3k Opublikowano 12 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2006 Witam klubowiczow... Potrzebuje informacji w temacie zamiennikow gornego mocowania amortyzatora tylnego do WP11.144. Moze ma ktos jakis namiar na firme ktora produkuje takowe zamienniki ? Czy pozostaje tylko serwis NISSAN?? Z gory THX i pozdrowki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Stranger Opublikowano 13 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2006 Witam klubowiczow... Potrzebuje informacji w temacie zamiennikow gornego mocowania amortyzatora tylnego do WP11.144. Moze ma ktos jakis namiar na firme ktora produkuje takowe zamienniki ? Czy pozostaje tylko serwis NISSAN?? Z gory THX i pozdrowki... Jeśli chodzi Ci o poduszki amortyzatorów to jest to wyłącznie cześć serwisowa. Do nabycia tylko i wyłącznie w ASO. Wprawdzie ostatnio doszły mnie słuchy, że jakaś firma ze śląska zaczęła dorabiać takowe, ale ich cena jest tylko śladowo niższa od oryginału ( oryginał do hatchbacka kupowałem za 205zł, te zamienniki są podobno w cenie 190zł ). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobroy Opublikowano 15 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2006 Witam klubowiczow... Potrzebuje informacji w temacie zamiennikow gornego mocowania amortyzatora tylnego do WP11.144. Moze ma ktos jakis namiar na firme ktora produkuje takowe zamienniki ? Czy pozostaje tylko serwis NISSAN?? Z gory THX i pozdrowki... Jeśli chodzi Ci o poduszki amortyzatorów to jest to wyłącznie cześć serwisowa. Do nabycia tylko i wyłącznie w ASO. Wprawdzie ostatnio doszły mnie słuchy, że jakaś firma ze śląska zaczęła dorabiać takowe, ale ich cena jest tylko śladowo niższa od oryginału ( oryginał do hatchbacka kupowałem za 205zł, te zamienniki są podobno w cenie 190zł ). Jakiś czas temu też kupowałem te poduszki, koszt: 275 zł/szt. Nówki sztuki. Nie ma co się bawić w ich regenerację, bo wsadzają silikon na maksa, a wrażenia z jazdy gorzej jak jazda traktorem. Było już o tym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KURCZAK Opublikowano 16 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2006 275 zeta :shock: to sporo w Nissanie na Puławskiej kupowałem po 206zł szt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Stranger Opublikowano 17 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2006 275 zeta :shock: to sporo w Nissanie na Puławskiej kupowałem po 206zł szt. Ja jak kupowałem to zrobiłem wywiad u siebie w Kielcach, w Katowicach, DG i Częstochowie. Wszędzie mieli po 250zł, a w Częstochowie tajemniczo po 205zł Promocja jakaś ... Nie pamiętam tylko czy to było w okresie pielgrzymek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość roe Opublikowano 27 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2006 Tydzień temu wymieniałem poduszkę amortyzatora. Pytałem w Rzeszowie, Krakowie, Częstochowie i Lublinie. Wszędzie taka sama cena 289zł. W końcu dostałem z "rabatem" za 277zł. Przy wymianie, przyjrzałem się zużytej poduszce i chyba następnym razem jak mi przyjdzie wymieniać tę część, poważnie się zastanowię nad naprawieniem jej. Już gdzieś na forum ktoś o tym wspominał, że włożył kawałek gumy, tym samym dociskając i usztywniając metalowy pierścien poduszki. Na moje oko, nie ma sensu tego wymieniać, przynajmiej nie od razu. Żeby to kosztowało 100zł to ok. ale przy cenie prawie 300zł jest to kosztowna zabawa. Na szrocie oferowano mi mocowanie razem z całym amorkiem za 150zł, ale nie chciałem kupowac kota w worku. Szkoda, że nie ma zamienników, ale co zrobić :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Stranger Opublikowano 27 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2006 Tydzień temu wymieniałem poduszkę amortyzatora. Pytałem w Rzeszowie, Krakowie, Częstochowie i Lublinie. Wszędzie taka sama cena 289zł. W końcu dostałem z "rabatem" za 277zł. Widać z częściami do P11 jest jak z dobrym winem. Im starsze tym droższe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.