sparky Opublikowano 12 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2006 Mam potrzebe kupic belki dachowe do mojej Almery (N15 sedan). Nie chcialbym by bylo to cos najtanszego (w poprzednim aucie mailem takie, ktore zrobily mi 4 wgniecenia na dachu ), ale takze nic z najwyzszej polki (Thule wiec zapewne odpada...). Mozecie cos polecic? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Addagio Opublikowano 12 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2006 Jeżeli chodzi Ci o cały bagażnik dachowy taki na narty to zajrzyj na Hyde Park - tam omawiają kwestię bagażników i to dosyć obszernie. Może Ci się przyda. Pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuchar Opublikowano 13 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2006 Mam potrzebe kupic belki dachowe do mojej Almery (N15 sedan). Nie chcialbym by bylo to cos najtanszego (w poprzednim aucie mailem takie, ktore zrobily mi 4 wgniecenia na dachu ), ale takze nic z najwyzszej polki (Thule wiec zapewne odpada...). Mozecie cos polecic? Polecam taki bagażniczek: http://www.allegro.pl/item141716048_nissan..._stan_bdb_.html Mam identyczny i jest super - pasuje idealnie bo ORYGINALNY, szybki montaż i demontaż - wiadomo THULE. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Stranger Opublikowano 13 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2006 Chesz kupić tańszy, a jednocześnie całkiem porżadny bagaznik, poszukaj produktu Fapa. Sprawdzony przez znajomego, wprawdzie w hatchback'u 5D, ale w sedanie chyba będzie podobnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.