Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

[N15] Lampy do almerki 97

Gość jamaicadreamer
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Gość jamaicadreamer

Witam.

Tym razem poszukuję lamp tylnych i przednich do almery 97 sedan...

Wiem że ciężko ale może wiecie gdzie i czy można wogóle znależć

lampy typu lexus do Almery 97r sedan??? Ja nie mogłem niestety nic takiego znależć

w neciku... a chcialem sobie troszkę podrasować :)

Jesli macie jakiś namiar albo cokolwiek do powiedzenia w tej kwestii...zapraszam

I wogóle szukam jakiegoś dobrego sklepu nissana z tuningowymi gadżetami :)

Pozdrawiam

Nie ma takich bajerków jak lexus'y do Almy N15, chyba, że w Japonii ale kosztują równowartosc super silnika albo super zawiechy. Jedyne co jest dostepne u nas to lampy z modeli po lifcie. Jak dobrze na Ebay'u brytyjskim poszperasz to może znajdziesz z czarnym wnętrzem do GTi MK2 (takie jak ja mam), ewentualnie jak ma byc pełen lans to na Ebay'u hamerykańskim, jak w Almerce Gre, tuning lampki z amerykańskiej Sentry B14 (trzeba zmienic grill).

2006_0101Almera0040.jpg

al54lm.jpg

Nie ma takich bajerków jak lexus'y do Almy N15, chyba, że w Japonii ale kosztują równowartosc super silnika albo super zawiechy.

Nie przesadzaj ;) Swego czasu widziałem takie lampy to australijskiego odpowiednika Almery ( u nich to się nazywa Pulsar ). I wcale nie były takie drogie. Wychodziły około $170 za komplet ( plus przesyłka ).

albo napadniemy na Zella chwila strachu i mamy lampy a ja biore zagłówki z tylnej kanapy :D:D:D

nie musisz napadać, mozesz kupic ode mnie :) z całą kanapą :)

jak chcesz lapmi z VZR to koszt 1200pln :) , ale to dopiero JDM lans )mówie o tyle :)

albo napadniemy na Zella chwila strachu i mamy lampy a ja biore zagłówki z tylnej kanapy

Ciekawe jak po ciemku mi na tylnią kanapę się dostaniesz :D pewnie klamki bedziesz szukał :D :D :D

mówiłem ci przecież, że mam kanapę (taką jak Gre zapewne), tyle że musisz zobaczyc czy do 4-doora pasuje

Swego czasu widziałem takie lampy to australijskiego odpowiednika Almery

na tył czy przód ?

mówiłem ci przecież, że mam kanapę (taką jak Gre zapewne), tyle że musisz zobaczyc czy do 4-doora pasuje

3d do 4d nie pasuje i na odwrot,

tak samo jak 5d do 4d :(

przerabialem to bo chcialem tez 3 zaglowki na tyl...

powiem wiecej ze 4d z trzema zagowkami nie podepniesz do 4d z fabrycznie dwoma. W innnych miejscach sa mocowania i zaczepy na tylnej sciance i nie podejdzie :(

poza tym w wersji z 3 zagl. srodkowy pas jest nie przez brzuch tylko normalnie przez ramie i tez moze byc potrzebne dodatkowe jego mocowanie... (tego nie sprawdzalem juz dokladnie)

Moge spóbować coś się przytnie tudziesz sklei i bedzie miodzio to moze w piatek ok 20 bym do Ciebie przyjechał. Zadzwonie do Ciebie.

ZELL ZAMONTUJ KLAMKI W TYLNYCH DZWIACH BO SIĘ NAWET WŁAMAĆ NIE MOŻNA :D:D:D

A zagłówki moge pogonic, tylko czy pod kolor ci bedzie?

Jak masz taka fioletową tapicerkę jak ja to nie, ale od czego są pokrowce na zagłówki :D

na tył czy przód ?

Pytaliście o tył, więc mówiłem o tylnych lampach ;)

POKA POKA

Łatwo powiedzieć... Szukam, ale widziałem je dobre parę miesięcy temu. Poza tym Ty masz hatchback'a, a koledzy pytali o sedana ;)

P.S. Czy ten wątek nie powinien trafić na forum Tuning :P